SEO - Commbee: Webdesign | Website onderhoud | SEO | SEA

SEO HULP NODIG?

Seo (Search Engine Optimization) - ofwel zoekmachine optimalisatie - zorgt ervoor dat de website van bedrijven gevonden wordt wanneer potentiële klanten bepaalde zoekwoorden ingeven in zoekmachines als Google, Yahoo of Bing.

Want een bedrijf kan een website hebben met een fantastisch webdesign; als de potentiële klant de weg niet vindt naar die mooie website dan is de website in feite niets waard... Commbee kan jouw onderneming hierbij als geen ander ondersteunen door middel van professionele SEO begeleiding.

Hoe heb jij commbee trouwens gevonden? Juist ja ...


Cruciaal is dus om als bedrijf vlot gevonden te kunnen worden in online zoekmachines, zoals bijvoorbeeld de Google ranking. De eerste pagina van Google is dan ook zeer gegeerd, maar is dit ook voor jouw concurrent(en).

Commbee zorgt ervoor dat jij je over jouw Google zoekresultaten alvast geen zorgen hoeft te maken, en ondersteunt start-ups, zelfstandigen, KMO's en grotere ondernemingen graag door middel van professionele én betaalbare SEO campagnes. Afhankelijk van jouw business zorgt een degelijke SEO aanpak gegarandeerd voor een betere positie in de zoekresultaten en dus een hogere Google ranking. Hierbij zorgen we zowel voor onsite- als offsite SEO ondersteuning. De eerste pagina (top tien) van de zoekresultaten behalen met de websites van onze klanten is hierbij steeds het primaire doel als SEO specialist.

SEO is hierbij overigens een langetermijn strategie, waarbij het onmogelijk is om spectaculaire resultaten op korte termijn te realiseren. Vandaar dat commbee werkt binnen de verschillende SEO pakketten werkt met een minimumduur van 6 maanden. Dit om de SEO campagnes optimaal de tijd te geven om zich te ontwikkelen en de vruchten ervan te plukken.

* Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

JE WENST EEN OFFERTE VOOR SEO?

Net zoals onze webdesign formules bieden we ook hier 4 verschillende mogelijkheden aan.
Samen bepalen we welke SEO formule het best aansluit bij de behoeftes van jouw onderneming.

Alles start met een gratis SEO audit van de website, gevolgd door een concurrentieanalyse en de bepaling van de doelstellingen van de SEO campagne.
Vervolgens werken wij de SEO campagne zélf uit, op basis van de SEO analyse en transparante afspraken.
Hierbij gaan we in eerste instantie zorgen voor onsite optimalisatie op de website, in combinatie met offsite optimalisatie zoals bijvoorbeeld linkbuilding.
Net als bij onze webdesign formules maken we al onze afspraken samen én op jouw ideale manier: via email, via de telefoon of in een persoonlijk gesprek.

Van zodra de campagne actief is mag je na afloop van de overeengekomen SEO werkzaamheden een overzicht verwachten van de uitgevoerde taken, een up-to-date SEO scan van jouw website en een analyse van de progressie welke we gemaakt hebben.

Vrijblijvende SEO scan van jouw website nodig?
Vraag jouw GRATIS SEO analyse aan!

BENIEUWD NAAR ENKELE VAN ONZE PROJECTEN?

Hierbij stellen we je met trots enkele recente Google resultaten voor van onze SEO campagnes.
Merk op dat dit gaat over nationale resultaten, voor zowel desktop als mobiele apparaten.

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om jouw website regionaal te laten scoren in de lokale zoekresultaten van de zoekmachines.

commbee

Retail Forum Belgium

Ikwilbakken.com

Thermalux

Jouw project?